Fotogalleri Springerpromenader/ April 2013 och okt 2013

 

Den 6 april hade vi en springerpromenad ute på Ursands fritidsområde inte långt i från campingen. Isen låg fortfarande kvar i kanterna runt viken. Det blåste lite snålt och solen försökte komma fram. Man kunde gå en tipspromenad och det grillades korv och fikade. Det var många som kom och andra raser var välkomna oxå. Det bjöds på tipspromenad och man grillade korv och fikade. Dagen avslutades med springerrace.

 

Barbro, vår grillmästare Tipspromenad med västgötar

Fikastund DSC_0007

DSC_0008 DSC_0011

DSC_0014 DSC_0015


 

Springerpromenaden Okt !

Springerpromenaden den 13 oktober så gick vi den gång en tur i Trollhättan på ett fritidsområde.Det blev 6 hundar och 5 vuxna som gick en runda i skogen och med ett fikastop utmed vägen. Vädret var lite smådisigt och solen ville inte riktigt komma fram. Men mycket trevligt var detta så det gör vi om

 

                                                    

 IMG_0736

  IMG_0737

 

 

Springerpromenaden nov

Den 24 nov var vi ett gäng med hundar som tog en promenad runt Grinnsjön Hunneberg. En härlig promenad över diken och rangliga spångar. Det bjöds på ett jättefint väder med strålande sol men det blåste lite snålt vid grillplatsen. Vi grillade korv och fikade. Hundarna fick oxå smaka på lite korv, någon var lite extra tjuvaktig  och fick några extra korv. Hela promanden med fikastop tog ca 3 timmar. På återvägen sedan så fick hundarna sprinaga lösa och alla höll sig i närheten så man snabbt kunde kalla in dom.

Fin utsikt över Grinnsjön  

Grinnsjön                                Här laddar vi för korvgrillning  

 

  IMG_0816