Springerpromenader med fotogalleri

 

 

Adventspromenad söndag den 29/11 2015

 

 Lite bilder.

 

Vi samlades vid rastplatsen intill avfart 98, Saltkällans rastplats från E6 Munkedal för att gå Maltes stig. Vädret såg inte lovandes från böran med vi hade tur, det var uppehåll och solen tittade faktiskt fram i bland. Ett jättefint ställe som vi gärna åker till fler gånger 

 

Det bjöds på glögg och med korv och bröd.

 

 

Springer-promenad, Saltkällan Munkedal 2014

Den 16 nov samlades ett gäng vid Saltkällans rastplats, Munkedal för att gå en promenad på Maltes stig. Det blev en lyckad dag men var lite blåsigt och kallt.
Nio stycken springar med sina mattar och hussar kom.

Vi som var med på promenaden.

  Vi som var med.....

Samling vid grillen

 Samling vid grillen....

Här finns det fler bilder från promenaden 

 


 

Springer-promenad, Eldmörjan, okt.

Den 5 okt var vi ett gäng som gick runt Eldmörjan med våra springar. Vi blev 6 st med 5 hundar. Sjörundan igen.... men den är precis lagom att gå och ett jättehärligt höstväder blev det också, sol och varmt. Ett perfekt väder att gå en promenad. Mycket folk var det på berget men på vår runda var det inte många vi mötte. Efter den timslånga runda så var det det dags att plocka fram kaffekorgen.

Bilder från promenaden

 

Springer-promenad runt Eldmörjan, Hunneberg, april.

Springerpromenaden var i år den 13 april förlagd till Hunneberg med samling Bergagården. Dagarna innan hade det varit fint väder så man hoppades och höll tummarna att vädret skulle hålla i sig. Jodå vädret var ganska skapligt, soligt i mellanåt men det blåste ganska mycket och kallt var det när vi stod och väntade på parkeringen, nyfikna på hur många som skulle komma.
Tyvärr så blev vi bara 4 st med 5 hundar. Vi bestämde att vi skulle gå runt sjön Eldmörjan, en runda på 5 km. Så vi knallade iväg med våra hundar som var tikar allihop, samsades jättebra, inget gruff här inte. Tidvis var det lite blött och man gick på vingliga spångar men jättefina stigar och fin natur. Det tog ca 1 timme att gå rundan och det var lungt och skönt inne skogen. En lagom tur och man mötte inte många, några sportfiskare bara. Tyvärr så glömde jag att fota, så några kort blev det inte

Webban.