Springerpromenad.

 

Vi samlas ett gäng för att gå en promenad, kort eller lång, några gånger under våren och hösten med våra springar, vart som helst tex Hunneberg, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla eller något annat bra ställe inom Trestadsområdet. Vi tar med fikakorg och kanske lite ved till grillen och så stannar till på ett bra ställe och fikar.

Har du ett förslag på ett bra ställe man gå och vill ha sällskap, hör av dig till oss i vändande mail springertrestad@gmail.com

 


 

 

 

 Sk Granan, Kroppefjäll 24 september 2023.

 

Bilder tagna tidigare av Annika Hammar.

 

    

 ♦♦♦

Bilder från dagen 24 september.

  

 

Det fanns en del kantareller i skogen så Annika plockade lite

 

Hundpromenad

 

 

 

 


 

Springerpromenad den 20 juni 2021!

Hundpromenad

 

Välkomna!!

 


 

 

 Nationaldagspromenad 6 juni!

Hundpromenad 

 

Vi samlas kl 11:00 vid Brinkebergskulle slusscafe och

går en promenad med våra hundar längs kanalen.

Efteråt för dom som vill så kan vi äta en räkmacka på cafet

eller medtag egen kaffekorg.

 

Välkomna

 


 

 

Springerpromenaden!!

 Hundpromenad


Den 17 nov fick vi äntligen till en Springerpromenad med 10 glada hundar med husse och matte i Vänersborg. Promenaden började vid Brinkebergs kulle slusscafé. Över slussen och utmed kanalen en bit och som sedan svängde upp i skogen. Den gick förbi golfbanan och vi kunde se Stallbackabron på håll med Överby köpcenter bakom. Promenaden gick vidare upp i skogen över hala spångar och mossiga stigar och slippriga stenar. Tillbaka igen så gicks det utmed kanalen igen en bit och avslutades vid Brinkebergs sluss. Vid Slusscafét så satte vi oss på trappan för att ta lite kaffe o fika som satt väldigt gott efter promenaden Det blev en jättefin runda och inget regn kom det. Sträckan blev över 6 km lång. Tack alla som var med som gjorde det till en trevlig runda.

Promenad

Välkomna!!

 

♣♣♣

 

IMG_0280

Frågor och info: Liz Nilsson eller Marianne Olsson