Aktivitets och familjedag 19 maj !!

 

Blir denna gång på Din Hundskola, Stale Bokenäs.

 

 


 

 

Aktivitets och familjedag 5 maj !! 

Familjedagen vi hade på Häst och Hundskolan, Dagbräcka Gård, Björred,  Vänersborg med prova på-aktiviteter blev en succe. Det blev en stor uppslutning och dagen till ära bjöd på kalas väder. Alla verkade var jättenöjda och man fick många kommentarer; att de här måste vi prova. Först så visades aktiviteten upp på de tre stationerna som var Apportering, Rallylydnad och Nose Work. Sedan så fick alla deltagarna prova på hur mycket de ville.  Det bjöds på kaffe med gott fika till ooch grillen var tänd så att man kunnde grilla.

Bilder från dagen

Här ligger den rallybanan som vi hade, den kan man kopiera om man vill och lite information var man kan hitta skyltar som man kan ladda ner själv. Färdiga rallylydnadsbanor finns på facebook i en grupp som heter "Rallylydnadsbanor" som deltagare delar med sig efter tävling som man kan ladda ner.

 Lite info om rallylydnad.

 Information om Nose Work/Svenska kennelklubben.

 Svenska Nose Work klubben/ www.snwk.se

 


 

Familjedagen den 13 juni 2015 !

Familjedagen den 13 juni var vi några stycken som kom. Men vi hade det väldigt trevligt med en tipspromenad och grillade korv och fikade. Vädret hade vi tur med, det var varmt men mulet. En del hundar passade på att bada och hämtade dummies i vattnet. Erland hade lagt ett kort blodspår och ett öppen klass spår som man kunde gå om man ville.

 

Lite bilder från dagen


 

 Familjedagen lördagen den 6 sept 2014 !

Ett himla sjå att få alla att vara stilla :)

 

Ett glatt gäng av Springrar (12 st) och en  Perro de aqua Espanol (inte med på bild) med mattar och hussar mötte upp ute på Ursand och dagen bjöd på ett kanon väder. Det var tipspromenad, bjöds på grillad korv och det fikades av medhavd kaffekorg.
                       

 Lite bilder från lördagen. 

 

trollet Apotek Djurklinik

                                          Apoteket Trollet                                                        Trestadsdjurklinik.se

 Priser skänkta ifrån:      Byrackan Zoo-Vänersborg.